Η σειρά αντηλιακών Safe Sea προσφέρει διπλή προστασία τόσο από τον ήλιο όσο και από τα τσιμπήματα των μεδουσών. Διατίθεται με δείκτες προστασίας SPF 0, SPF 15 ΛΟΣΙΟΝ, SPF 30 ΛΟΣΙΟΝ, SPF 40 ΛΟΣΙΟΝ, SPF 40 ΣΠΡΕΫ, SPF 50 ΛΟΣΙΟΝ , ΚΑΙ SPF 50 KIDS (παιδικό).

Περισσότερες πληροφορίες(pdf)

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κλινικά αποδεδειγμένο για προστασία από το τσίμπημα των μεδουσών
To Safe Sea, μπλοκάρει την ενεργοποίηση των δηκτικών κυττάρων των πλοκαμιών όταν αυτά έρθουν σε επαφή με το ανθρώπινο δέρμα. Κλινικά αποδεδειγμένο ότι παρεμποδίζει το τσίμπημα με τεστ που έγιναν σε πανεπιστήμια και νοσοκομεία.
Περισσότερα (pdf)
Μελέτες
Προστασία UVB / UVA
Η κρέμα Safe Sea περιέχει φυσικά, χημικά και βιολογικά φίλτρα που μειώνουν τις επιδράσεις της ηλιακής ακτινοβολίας στο δέρμα.
Πολύ ανθεκτική στο νερό
Οι κλινικές δοκιμές έχουν αποδείξει ότι η κρέμα Safe Sea είναι πολύ ανθεκτική στο νερό, που διαρκεί έως 80 λεπτά υδρόβιων δραστηριοτήτων. Σε περίπτωση ελάχιστης επαφής με το νερό, η προστασία της κρέμας Safe Sea παρατείνεται. Περισσότερες πληροφορίες(pdf)
Xωρίς συντηρητικά
Η φόρμουλα κρέμας Safe Sea είναι αποστειρωμένη, οπότε δεν υπάρχει ανάγκη για τοξικά συντηρητικά όπως,parabens.
Γαλάκτωμα νερού σε έλαιο
Το γαλάκτωμα νερού σε έλαιο της Safe Sea δίνει στο δέρμα μια εξαιρετική αίσθηση και το διατηρεί ενυδατωμένο.
Περισσότερα
ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ SAFE SEA
Ακολουθούν τέσσερις πολύ σημαντικές συμβουλές για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων όταν χρησιμοποιείτε το αντηλιακό Safe Sea:

• Εφαρμόστε στο σπίτι (όχι στην πισίνα ή στην παραλία) τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο ή το πρώτο μπάνιο. Αλλιώς εάν το εφαρμόσετε στην παραλία περιμένετε τουλάχιστον 15 λεπτά.

• Απλώστε το αντηλιακό γενναιόδωρα σε όλο το σώμα. Το δέρμα πρέπει να είναι εντελώς στεγνό κατά την εφαρμογή του προϊόντος.

• Μην αφήνετε μη προστατευμένες περιοχές: μια μέδουσα θα απελευθερώσει τα δηκτικά της κύτταρα με την ελάχιστη επαφή.

• Ποιά ποσότητα πρέπει να εφαρμοστεί; Για να αξιολογήσετε την αποτελεσματικότητα ενός SPF αντηλιακού για οποιοδήποτε τύπο επιδερμίδας, θα πρέπει να δοκιμάσετε, εφαρμόζοντας 2mg / cm2 προϊόντος στην πλάτη. Ένας τυπικός ενήλικας ύψους 1,70 μ. Χρειάζεται περίπου 30 ml αντηλιακού SPF για την πλήρη κάλυψη του σώματος. Λιγότερο δεν θα παρέχει την κατάλληλη ηλιακή προστασία.

• Για να διασφαλίσουμε τη σωστή εφαρμογή, συνιστούμε να ακολουθήσετε « τον κανόνα 7 κουταλάκια του γλυκού» που δημιουργήθηκε από δερματολόγο. Σύμφωνα με αυτόν τον κανόνα συνιστάται η εφαρμογή ποσότητας ίση με ένα κουταλάκι του γλυκού Safe Sea σε κάθε ένα από τα επτά μέρη του σώματος (δηλ. τα πόδια, τους βραχίονες, τον κορμό, την πλάτη και το πρόσωπο).