Σκοπός και όραμα της εταιρίας
Ο στόχος της εταιρίας Safe Sea®, είναι να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό, μια ολοκληρωμένη λύση παρέχοντας υψηλής ποιότητας αντηλιακή προστασία, ενυδάτωση του δέρματος και την πατενταρισμένη φόρμουλα που εμποδίζει τα τσιμπήματα των μεδουσών, σεβόμενη πάντοτε το περιβάλλον.
Η Εταιρία
Ωκεανολόγοι και βιοτεχνολόγοι ίδρυσαν την εταιρία Safe Sea το 1995. Η εκτεταμένη έρευνα και οι κλινικές δοκιμές, έφεραν σαν αποτέλεσμα την παραγωγή προϊόντων με μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως είναι η προστασία από το τσίμπημα των μεδουσών . Ως εκ τούτου, η εταιρία δεσμεύεται για την καινοτομία και την ποιότητα σε όλη την γκάμα των προϊόντων της. Σήμερα, το αντηλιακό Safe Sea διανέμεται σε περισσότερες από 15 χώρες.

Μάθετε περισσότερα εδώ!
Εγκαταστάσεις
Οι εγκαταστάσεις της Nidaria Tecnology Ltd. περιλαμβάνουν περισσότερα από 2.400 τετραγωνικά μέτρα χώρου παραγωγής, για την παραγωγή έξι τόνων αντηλιακής λοσιόν διπλής προστασίας την ημέρα, αποθήκες και γραφεία, και είναι αφιερωμένες στην εφαρμογή των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων στην δημιουργία αντηλιακών προϊόντων.
Εμπνευσμένη από ένα και μοναδικό στόχο: απολαύστε μια ηλιόλουστη μέρα
Είτε βρίσκεστε στον ήλιο, απολαμβάνοντας τη θάλασσα είτε ανεβαίνοντας στην κορυφή ενός βουνού, η Nidaria είναι ο καλύτερος προμηθευτής προϊόντων προστασίας από τον ήλιο. Η Nidaria Technology Ltd είναι μια εταιρεία βιοτεχνολογίας που ιδρύθηκε το 1995 στο Ισραήλ, από τον σημερινό διευθύνοντα σύμβουλό της, τον Dr. Amit Lotan. Στόχος του είναι η δημιουργία σειρών παραγωγής ηλιακής προστασίας τελευταίας γενιάς. Εκτεταμένες έρευνες και κλινικές δοκιμές επιτρέπουν να προσφέρει ασφαλή και πρακτικά προϊόντα με ιδιαίτερα οφέλη για τον καταναλωτή. Ανάμεσά τους, η ειδική για τις τσούχτρες αντηλιακή λοσιόν SAFE SEA, μοναδική στον κόσμο για την δράση της διπλής προστασίας: ενάντια στον ήλιο και τις τσούχτρες.
Δεσμευμένη στην ηλιακή και περιβαλλοντική έρευνα προς όφελος όλης της ανθρωπότητας
Από την ίδρυσή της, η Nidaria Technology συνεργάστηκε στενά με κυβερνητικές οργανώσεις όπως το Ναυτικό των ΗΠΑ και το Υπουργείο Περιβάλλοντος του Ισραήλ για να δοκιμάσουν την αποτελεσματικότητα των αντηλιακών τους σε όλο τον κόσμο. Προς το παρόν, συμβαδίζει με την παγκόσμια αγορά προστασίας της ηλιακής ακτινοβολίας , σύμφωνα με τους απαιτούμενους κανονισμούς, και συνεχίζει να ηγείται της αγοράς με την ανάπτυξη νέων εξειδικευμένων προϊόντων, για να καλύψει τις ανάγκες των χρηστών σε διαφορετικές ηπείρους. Τα προϊόντα της Nidaria Tecnology Ltd διανέμονται περισσότερο από μια δεκαετία έχοντας πλέον εκατομμύρια πελάτες στην Ευρώπη, ΗΠΑ, Ηνωμένες Πολιτείες, Νότια Αμερική, Ασία και Μέση Ανατολή.
Περισσότερα από 2.400 τ.μ. διατίθενται για την παραγωγή έξι τόνων αντηλιακής λοσιόν διπλής προστασίας την ημέρα
Οι εγκαταστάσεις της Nidaria Tecnology Ltd. περιλαμβάνουν περισσότερα από 2.400 τετραγωνικά μέτρα χώρου παραγωγής, αποθήκες και γραφεία, και είναι αφιερωμένες στην εφαρμογή των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων στην δημιουγία αντηλιακών προϊόντων. Η συνεχής συνεργασία μεταξύ του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης και της ομάδας παραγωγής της Nidaria εγγυάται την παραγωγή ιδανικών προϊόντων όσον αφορά την αποδοτικότητα, την τιμή και τον ποιοτικό έλεγχο. Συνολικά, η Nidaria Tecnology Ltd. έχει την υποστήριξη και πιστοποίηση του FDA των Ηνωμένων Πολιτειών. Έχει ελεγχθεί και εγκριθεί ως επίσημος κατασκευαστής των κυριότερων αμερικανικών εταιρειών.