Το πρώτο αντηλιακό που είναι ένας πραγματικός «φίλος» της θάλασσας!

Δεν είναι όλα τα Αντηλιακά προϊόντα πραγματικοί « φίλοι» της θάλασσας. Σύμφωνα με την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) και τους κανονισμούς της ΕΕ, τα αντηλιακά που χαρακτηρίζονται ως "ανθεκτικά στο νερό" μπορούν να χάσουν το 50% του παράγοντα προστασίας από τον ήλιο μετά από 40 λεπτά παραμονής στο νερό.

περισσότερα...

Η Ιστορία του Safe Sea και ο Ιδρυτής του Δρ. Amit Lotan

Ο Δρ Amit Lotan Διευθύνων Σύμβουλος της Nidaria Technology Ltd, έλαβε διδακτορικό δίπλωμα στη βιολογία του Εβραϊκού Πανεπιστημίου, όπου διερεύνησε...

Ο μηχανισμός τσιμπήματος της μέδουσας και η δημιουργία αναστολέων αποφυγής του

Ο φόβος από το τσίμπημα της μέδουσας (τσούχτρας) είναι ένας μεγάλος ανασταλτικός παράγοντας για πολλούς ανθρώπους, που δεν τους αφήνει να χαρούν όπως θα ήθελαν το μπάνιο τους στην θάλασσα....

Κλινικές Δοκιμές Αποτελεσματικότητας

Τα συμπτώματα των τσιμπημάτων των τσουχτρών - μεδουσών κυμαίνονται από ενοχλητικά και ελαφρώς επώδυνα εξανθήματα έως σοβαρά οδυνηρά περιστατικά , έως περιστασιακά τον θάνατο.

Πώς τσιμπούν οι τσούχτρες και πώς σε προστατεύει το SafeSea

Η μέδουσα, η θαλάσσια ψείρα, η σαλούφα, το κοράλλι, η θαλάσσια ανεμώνη και άλλοι οργανισμοί που ανήκουν στη συνομοταξία της οικογένειας «phylum cnidaria» είναι όλοι εξοπλισμένοι με κύτταρα τσιμπήματος.

Κλινικά αποδεδειγμένη προστασία

Τα προϊόντα Safe Sea είναι τα μοναδικά προϊόντα στον κόσμο που έχουν δοκιμαστεί και αποδειχθεί ότι παρέχουν αποτελεσματική προστασία από το τσίμπημα όλων των ειδών των μεδουσών. Όλες οι κλινικές δοκιμές έχουν διεξαχθεί από κορυφαία ιατρικά κέντρα κάτω από την επίβλεψη της Επιτροπής Εσωτερικών Ελέγχων του FDA ή την έγκριση της Επιτροπής του Ελσίνκι.